Þrymlur

Gå til: navigasjon, søk

Tór eftir Anker Eli Petersen.
Þrymlur

Þrymlur eru ortar um 1400 eftir Þrymskviðu (eða Hamarsheimt) en þó stundum farið nokkuð öðruvísi með efnið. Hinar svokölluðu Þórsvísur (Torsvisa) eru einnig þekktar í skandinavíu í mörgum útgáfum (sjá Torekall vinn att hamaren sin, Tor af Havsgård og Hammarhämtningen.

Þrymlur:

Samantekt yfir efni tengt Þrymlum:

Þórsvísur á öðrum tungumálum:

HEIMSKRINGLA er et privat initiativ. Prosjektet mottar ikke noen form for offentlig støtte. Vi har kun utgifter og ingen faste inntekter. Kostnader til teknisk drift og utstyr bæres av privatpersoner. Alle økonomiske bidrag mottas derfor med stor takk. Ønsker du eller ditt foretak å støtte prosjektet økonomisk? Ta gjerne kontakt med oss, eller bruk vårt norske kontonummer 97105024499. For utenlandske bidrag bruk vårt IBAN-nummer NO6897105024499, med SWIFT-kode: DNBANOKK eller SEPA-kode: SKIANOBB. En kan også overføre penger til HEIMSKRINGLA via PayPal. Vi selger også fast annonseplass på venstre sidemeny til rimelig pris. Alle bidragsytere krediteres med navn for sine bidrag.