Artikler og forskningsdokumentasjon

Fra heimskringla.no
Hopp til: navigasjon, søk
Har du husket å støtte opp om ditt favoritt kulturprosjekt? → Bli en Heimskringla-venn og gi et bidrag til Heimskringla.no.

Velg språk Norrønt Islandsk Norsk Dansk Svensk Færøysk
Denne teksten finnes på følgende språk ► Islandsk.gif Norsk.gif Dansk.gif Svensk.gif Faeroysk.gif


Troldkirken - Akvarell av Jakob Kornerup 1866.
Artikler


Vi gjør oppmerksom på at alle artikler på heimskringla.no er publisert med forfatterenes tillatelse. Det er forfatteren selv som er ansvarlig for innholdet og eier opphavsretten © til den enkelte artikkel og ikke prosjektet norrøne tekster og kvad. Ønsker du å bidra med relevante artikler, forskningsdokumentasjon eller bokomtaler er det bare å ta kontakt. Alle seriøse bidrag mottas med stor takk.


Artikler og forskningsdokumentasjon

Bokomtaler

Antiquarisk tidsskrift

Arkiv for nordisk filologi


HEIMSKRINGLA er et privat initiativ. Prosjektet mottar ikke noen form for offentlig støtte. Vi har kun utgifter og ingen faste inntekter. Kostnader til teknisk drift og utstyr bæres av privatpersoner. Alle økonomiske bidrag mottas derfor med stor takk. Ønsker du eller ditt foretak å støtte prosjektet økonomisk? Ta gjerne kontakt med oss, eller bruk vårt norske kontonummer 97105024499. Du kan også støtte oss via vårt Vipps-nummer 78431. For utenlandske bidrag bruk vårt IBAN-nummer NO6897105024499, med SWIFT-kode: DNBANOKK eller SEPA-kode: SKIANOBB. En kan også overføre penger til HEIMSKRINGLA via PayPal eller vippse via mobilen til 78431. Vi selger også fast annonseplass på venstre sidemeny til rimelig pris. Alle bidragsytere krediteres med navn for sine bidrag.